stasmalets23 | Дата: Суббота, 29.04.2023, 16:18 | Сообщение # 1 |
Новичок
Статус: Offline
| Давно хочу спробувати та розібратись в CRM-системі, але корисної інформації про неї не можу знайти, що ви можете мені порадити?
|
|
| |
nadoptam2 | Дата: Вторник, 02.05.2023, 20:22 | Сообщение # 2 |
Новичок
| Сайт Kwiga має безліч плюсів у плані якості. По-перше, він має інтуїтивно зрозумілий і простий інтерфейс, що робить його використання легким і зручним. По-друге, сайт використовує сучасні технології для забезпечення якісного потоку відео та звуку, що гарантує відсутність проблем зі з'єднанням під час проведення вебінарів. Крім того, сайт вирізняється високими сторонами в плані ціни та якості. Ця платформа надає можливість проводити вебінари, заходи та тренінги за доступною ціною, що робить її доступною для багатьох бізнесів. У той же час, якість послуг, що надаються, залишається на високому рівні, що робить її привабливою для проведення серйозних заходів вся інформація тут срм система . Однією з головних переваг Kwiga є інтегрована crm-система, що дає змогу керувати учасниками вебінарів, а також створювати та редагувати розсилки для своєї аудиторії. Це дуже зручно для бізнесів, які хочуть ефективно використовувати свої заходи для залучення нових клієнтів і збільшення продажів.
|
|
| |
stasmalets2323 | Дата: Четверг, 04.05.2023, 21:52 | Сообщение # 3 |
Новичок
| Вебінари - справжня знахідка для любителів вчитися з дому! Навчальні матеріали доступні в будь-який час і місце, а також ви отримуєте доступ до експертів з різних куточків світу.
|
|
| |