| exuhecefek80 | Дата: Вторник, 26.08.2025, 13:54 | Сообщение # 1 |
 Новичок
Статус: Offline
| Я підприємець і хочу розвивати власний технологічний продукт, але відчуваю брак досвіду та експертизи. Розумію, що партнерство з великими ІТ-компаніями може стати поштовхом до швидшого зростання. Чи можете порадити, де підприємці з Центральної та Східної Європи можуть знайти підтримку для побудови глобального бізнесу?
|
| |
| |
| ogupijuvo999 | Дата: Вторник, 26.08.2025, 14:16 | Сообщение # 2 |
 Новичок
Статус: Offline
| З власного досвіду можу сказати: партнерство з сильною ІТ-компанією здатне кардинально змінити траєкторію розвитку стартапу. Коли ми починали, нам бракувало знань у сфері масштабування та виходу на міжнародні ринки. Співпраця з командою, яка вже має успішні кейси, допомогла уникнути типових помилок і значно прискорила запуск продукту. Особливо цінною була підтримка в напрямках аналітики, маркетингу та побудови внутрішніх процесів. Якщо шукаєте можливість вирости з локального рівня до глобального, зверніть увагу на Genesis. Це українська ІТ-компанія, яка будує світові технологічні бізнеси разом із підприємцями Центральної та Східної Європи. Їхній підхід поєднує експертизу, ресурси та партнерство — саме те, чого часто не вистачає молодим бізнесам.
|
| |
| |